Send
Send

Transformationer

MENNESKET
Før Planen

Du er altid i centrum

Jeg, gør alt for at mine klienter bliver hørt og set, samt føler sig som den eneste klient.
Med tæt kontakt med mig, får vi i fællesskab, og på den på sundeste og bedste måde, dig fra A til B.

DU KAN OGSÅ VÆRE I CENTRUM!

DU KAN OGSÅ OPNÅ MERE GLÆDE

HEJ jeg er coach asbjørn

Jeg tror på hvert enkelt individ. Jeg tror på at hvis man ønsker et sundt og langt liv, skal man også behandle sin krop derefter. Man giver heller ikke en diesel bil benzin eller omvendt. Kroppen skal holde mange år.

Afspil video

Online coaching

På Team AN Coaching tilbyder jeg et forløb der er alt andet end blot kost og træningsplaner. Mit fokus er også rigtig meget på klientens mindset. Det er jo altid mennesket før planen.

super hjælpsom support

Du har altid mulighed for sparring, jeg er jo lige i lommen. Jeg vil være din virtuelle bedste ven.

dagligt tracking

Jeg holder selvfølgelig hele tiden øje med din fremgang og måler på flere forskellige parametre. På den måde kan jeg hele tiden hjælpe dig bedst muligt i den rigtig retning, mod vores fælles mål!

Personlig træningsplan

Træning skal ikke bare være træning. Den skal være sjov, så du har lyst til at lave den. Så skal den være udfordrende, så du rykker dig. Og så sørger jeg for at den hele tiden passer til dig og dit niveau.

super lækker kostplan

Du kan spise lige det du vil, fordi på mit team kører vi alting med måde. Du skal altså nyde din mad og der kommer rigeligt af den. Jeg sørger for at det passer til dig, og at den rykker dig mod målet.

OM mig

lidt om asbjørn

Jeg startede fordi jeg altid, har haft et brændende ønske om at hjælpe andre mennesker. At kunne gøre en forskel, og påvirke folk i en positiv retning er guld værd

Dem jeg ønsker at hjælpe, er alle der ønsker en sundere livsstil eller et mentalt boost

Jeg gør det her, fordi jeg ønsker at give alt den glæde som jeg har ved træning og at leve sundt videre til andre mennesker. Jeg vil gøre Danmark sundere.

Jeg har gennem 6 år levet og åndet for træning og kost. Jeg har blandt andet konkurreret i mens physique. Så jeg ved hvad der kræves af en, uanset niveau. Derudover har jeg arbejdet rigtigt meget med det mentale, og på den måde opbygget en masse værktøjer jeg nu, den dag idag, er så heldig jeg kan få lov at give videre, ved at hjælpe en masse fantastiske mennesker.

Jeg vil hjælpe så mange som muligt til en holdbar og sund krop. Både fysisk og mentalt.

Hver dag er en fredag og du fortjener en super fredag